let me tell you a little secret, having a baby is extremly tired.

you got lack of sleep, you become a pro in changing diaper, you spend the whole day breastfeeding, your ears get used to the sound of cry and scream and stepping out of the house is almost only a dream.

strange, nobody ever told me about this before…

but after a few weeks, my body get used to it.  i sleep only a few hours but i don’t feel that sleepy anymore during the day. and babies grow fast. i took her out a few times and it turned out to be ok.

oh by the way, jingga is 40 days old today

4 Responses »

  1. nothing compare lah…hehehe. ga kerasa Jingga udah 40 hari. udah diakikah belum nih :-)
    Al, si blog abis kena hack yah

  2. “nobody ever told me about this before”
    so true! Ga nyangka kalo nyaris setiap 2 jam harus bangun utk breastfeeding atau ganti popok. Belum lagi kalo baby ga mau segera bobok dan maunya gendong keliling rumah baru ketiduran. Tapi itu hanya sekitar 3 bulan awal, selanjutnya bangun di malam hari semakin jarang frekuensinya. Good luck Alaya! :)

  3. gerandis: iya nih. baru kerasa setelah ngalamin sendiri :p

    hani: sering banget deh kena hack :( yang di hack theme dari blog huhuhu

    linda: mudah2an setelah 3 bulan lebih baik ya. bentar lagi balik ke kantor nih, ga kebayang gimana ya ninggalin dia nanti :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>